Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takže podle vás je naprosto v pořádku když Albánce pošle německo k nám-o co jde, přeci jsme taky Evropani;-D

Afrika není jeden stát, navzájem spolu nemají státy společného nic než světadíl na kterém jsou.

0 0
možnosti

USA razvrátily se souhlasem loutkové EU Libyi, střední východ, McCain se postaral o vyzbrojení ISIS a výsledkem jsou války, násilí, destabilizace. Což zvedlo vlnu migrace, která je zřejmě plánovaná jako další tah na rozvrácení a úpadek Evropy, jinak si to ani nejde vysvětlit a vypadáto, že jim na tu migraci přispívají finančně.

http://www.czechfreepress.cz/evropa/sialene-obvinenie-rakuskych-spionov-imigraciu-do-europy-platia-americania.html

3 0
možnosti

Slovensko má tímto krokem moje sympatie a taky vidím, že by mohl vzniknout v nám vcelku přátelské Evropě kout s rozumnými lidmi, vážícími si svojí kulturní identity, koutek, kde bychom za pár let my, případně naši potomci pokorně, s vědomím vlastní hllouposti mohli požádat o pohostinnost.

5 0
možnosti

Podstatou veškerého současného dění je přeměna EU a později i celého světa na Nadnárodní "rezervaci"  zlomených, podvedených, zmanipulovaných a všude sledovaných občanů. Profitovat bude je nepatrný zlomek populace, ostatní se stanou poslušnými nevolníky, aniž si to většina uvědomí. Uprchlíci jsem v současné době vynikající nástroj na cestě k této realisaci, nemluvě o placených diskutérech, podporujících tyto, proti přírodě jdoucí, zvrhlé choutky.

3 0
možnosti

Děsí mě rozlišování lidí podle náboženského klíče, přibližujeme se tak právě muslimským zemím. Ať už se zachová Západ jakkoli, tak je ohroženo to, co se nazývá západními hodnotami. Náboženství je na Západě již drahnou dobu vnímáno jako soukromá záležitost každého člověka a za zlé nebo dobré jsou považovány až činy.

3 7
možnosti

Nezlobte se na mě, ale ohánět se nějakými západními hodnotami je směšné. Celý svět je dynamický, tudíž i hodnoty se musí korigovat dle vývoje světa. Společnost, která to nečiní, nemá nárok na přežití.

8 2
možnosti

řeči se vedou a voda teče. a když to přinese politické bodíky, plácne

 se leccos ;-D

4 6
možnosti

Kéž by naše vláda byla v tomto směru populistická. Kromě bodíků by to přineslo větší bezpečí pro naše potomky.

7 3
možnosti
Foto

Ano rozhodli, že do země přivezou 200 Syrských křesťanů, ale realita je, že tisíce muslimů k nim stejně příjdou sami.

Je to čirý populismus, který neřeší vůbec nic a to ani pro Slováky, naopak výhledově to může Slovensku uškodit v mezinárodním měřítku.

1 17
možnosti

Když je tam Slováci nepustí. tak nepřijdou. A těžko je to poškodí. Podle diskusí a komentářů je rozhodnutí Slovenska v západní Evropě populární a má sympatie. Ostatně Kanada si také ze Syřanů vybírá křesťany. A navíc, je věcí každé země jak se rozhodně. Jsou to suverénní státy a ne vazalské.

15 0
možnosti

Fico se hlavně projevil, jako populista. On totiž zapomněl Slovákům sdělit, jak se pozná křesťanský imigrant od imigranta muslimského. Ale potlesk od českých a slovenských xenofobů získal.

Mimochodem stejnou otázku jsem několikrát kladl i stoupencům docenta Konvičky, když tvrdili, že islámské uprchlíky nechtějí. Na dotaz, jak muslima poznají, nedokázali odpovědět. Takže výsledkem je, že odmítají jakéhokoli uprchlíka.

1 13
možnosti

Možná muslima od křesťana nepozná Miroslav Šejna.

4 1
možnosti
Foto

Být Slováky, ještě bych nejásal. Slovenský Havel - Kiska zajisté udělá všechno proto, aby na Slovensku vzniklo nejmíň 5 mešit.

Jinak hezky napsáno, souhlas a karma.

3 4
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1694x
Člověk, muž, otec, přítel, občan, smrtelník s obdivem k Sokratovi.

Seznam rubrik