Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Dobrý den, pane Nováku, moc Vám děkuji za Vaše příspěvky. Je skvělé, že někdo tímto způsobem politicky nekorektně informuje o politickém vlivu islámu. Pokud si tento vzkaz přečtete, prosím napište na email sedlon.m@email.cz

Ještě jednou díky! Martin Sedláček

0 0
možnosti

Pan autor je zbytečně vyděšený český xenofobní tatík. V současné době je u nás 16 500 občanů z muslimských zemí, kteří tu mají legální trvalý pobyt. A nemám pocit, že by tahle země byla kvůli jejich pobytu ohrožená.

Pak tu máme dva druhy záchytných táborů pro uprchlíky kterých je jen pár tisíc. První druh jsou tábory pro uprchlíky, kteří požádali Česko o azyl a chtějí v Česku zůstat. V těchto táborech je absolutní klid, imigranti se učí česky a spolupracují poctivě s českými úřady. Tyto tábory NEJSOU zaplněné, protože uprchlíků žádajících o český azyl je velmi málo.

Druhým druhem záchytných táborů jsou vězeňské koncentráky typu Bělá, kam jsou posíláni běženci cestující přes Česko dál do EU. Tihle běženci jsou v našich záchytných koncentrácích proti své vůli. Nechtějí v nich být a nechtějí ani žít v ČR. Policie se k nim chová jako k vězňům. Tj. potupné tělesné prohlídky, zabavení veškerého majetku (hotovost, mobily, šperky). A v těchto koncentrácích typu Bělá jsou s běženci problémy. Jim se vězeňský pobyt vůbec nelíbí. A vyděšenému taťkovi, co napsal tento článek, by se takový pobyt nelíbil též.

0 3
možnosti
EM

Chudáci migranti - porušili zákony a ono je s nimi podle toho zacházeno. To se přece nedělá. ;-)

4 1
možnosti
JV

Smutné čtení, ale tvrdá realita,[>-] souhlas.

5 1
možnosti

Žádná tvrdá realita. V ČR v současnosti žije legálně 16 500 občanů z muslimských zemí. Žíjí tu už několik let a nebýt současné hysterie kolem uprchlické vlny, tak by o tom našinec ani nevěděl. A už vůbec by neřešil nějaké to ohrožení české kultury a zvyků.

0 2
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1694x
Člověk, muž, otec, přítel, občan, smrtelník s obdivem k Sokratovi.

Seznam rubrik