Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M51i31l95a16n 24K70e97s96l

29. 7. 2015 16:41

Vláda má pech.Ta už nám toho nalhala tolik,že jí nikdo nevěří.Lidé se na tento vládní program dívají jako na placenou reklamu na aušusový výrobek.Zbytečně utracené peníze.Navíc má ještě smůlu,že se najde nějaký  zvídavý pan Zdechovský(doufám,že jsem nespletl jméno),který nelení a jede ne jih Itálie si s migranty pokecat.To co se od nich dověděl řekne veřejnosti.Když se ke kritice přidá ještě rejpal prezident tak ajajaj.O takovém vládním přesvědčování se za komunistů říkalo : mažou námlejna kolem huby a říkají,že to je med.

1 0
možnosti
KV

K95a26r39e11l 18V90o84v35e67s

28. 7. 2015 18:14

Musi do programu zapojit ceske rezniky pod heslem - Jiz zadne veprove ! A v kazdem vesnici musi byt zbudovan velky ukazatel smerem na Mekku !

1 0
možnosti
Foto

Nevím, jestli výroky a návrhy zmíněných činitelů jsou rozumné a účelné. Asi ne. Ale vnímám jejich prostou  podstatu vytvořit protiváhu šířícím se názorům, že muslim = náboženský fanatik a terorista. Aby si někdo uvědomil hloupost a škodlivost takové představy je třeba osvěty. Ta však musí probíhat chytřeji, ale nevím, jak vytvořit zmíněnou vyváženost k denní mediální masáži v podobě podřezaných, ukamenovaných, roztrhaných trhavinou apod. To vše se skutečně děje, ale jednostranná prezentace je stejná, jakoby Evropany v arabském světě někdo prezentoval na základě činů zločinců, masových vrahů, sexuálních deviantů a zkorumpovaných politiků a pedofilních kněží.. Bohužel i to se děje, takže na obou stranách pomyslné barikády stojí lidé, kteří o těch druhých nic nevědí, a když tak to špatné a pokřivené. Otázka zní: kdo má z takového stavu prospěch?

Dodávám, že nejsem přívrženec žádné neřízené migrace, na druhou stranu selektivní přijetí lidí, kteří mají ochotu a předpoklady se zde asimilovat, nevidím jako žádný problém. 

K autorovi článku osobně: nezkreslujte informace a nestrašte lidi.

2 4
možnosti
Foto

Pane Turnere ukažte mě jednu jedinou Evropskou zemi, kde se Arabové asimilovali. Jednu jedinou Evropskou zemi, kde oni nevyžadují, aby se hostitelská země přizpůsobila jejich kultuře. Pane celý korán je založen na ovládnutí světa. Muslim naší slušnost a ohledy bere jako naší slabost, oni nás považují za změkčilé zbabělce, kteří nemají právo žít a vládnout v Evropě. O dobytí Evropy se pokouší od vzniku svého náboženství a zatím stále marně.

10 0
možnosti
MT

Prijde den, kdy nam nase EU a CR totalita, pardon, myslim "demokracie" prideli do kazde vesnice a mesta alikvotni dil "uprchliku" aby byly rozdrobeny po cele republice. Takto se jich sem vleze mnohem vic a obyvatelstvu bude narizeno aby jim vsemozne pomahalo. Jakekoliv negativni vyjadreni proti tomuto bude prisne zakazano, oznaceno za rasizmus, trestano a budou nato uzakoneny patricne paragrafy... 8-o

10 0
možnosti
AS

A25d15a25m 27S41t73a95v56a

28. 7. 2015 7:59

“Muslim do každé vesnice“...: Nejlépe rovnou imám.

4 0
možnosti
SB

Pokud by šlo jen o to, aby byl v každé vesnici muslim, obětuji se, odstěhuji se na důchod na vesnici a přihlásím se k muslimském víře.

Příslušná vesnice bude moci hlásit, že splňuje povinnou kvótu. Vepřové maso tak jako tak nejím z důvodů zcela nezávislých na jakémkoli náboženství, jako muž se zahalovat nemusím, takže žádná velká tragedie to pro mne nebude a jedna vesnice bude mít vystaráno.

10 0
možnosti

Pane Beneši,

kouzlem nechtěného jste odhalil stupiditu článku. Autor článku si totiž plete imigranta s muslimem. Jinými slovy je pro něho každý imigrant muslimem a každý domorodec křesťaněm nebo ateistou.

Zároveň jste bezelstně otevřel otázku, jak je možné, že v Česku ubývají jedinci s křesťanskou vírou a příbývají jedinci s vírou islámskou. A to i bez imigrační injekce. Nakonec v Česku máme pořád největší počet imigrantů ze zemí, kde se islám téměř vůbec nevyskytuje (Ukrajina, Slovensko, Vietnam, Rusko, Polsko)

2 5
možnosti
KC

Autor má pravdu v tom, že islám a křesťanství nikdy nepůjdou dohromady. Korán vyzývá k násilí, krutosti a diskriminaci, křesťanství k lásce, zdrženlivosti a rovnoprávnosti. Islám se do moderního světa nehodí, je to věroučný systém, který zavedl své vyznavače do slepé uličky zaostalosti, nevědomosti a středověkých praktik, které demokratický svět dávno překonal a opustil.

10 1
možnosti
Foto

Az na to,že konkretne v ČR zadne křesťanství není. Katolicke rodiny v Praze se většinou znají navzájem mezi sebou jak málo jich je...a venkov az na výjimky je taky slabota :-)

1 3
možnosti
ZB

Švýcarsko a Norsko nejsou členy EU.Přesto v nich žije mnoho muslimu a i nyní přijímají uprchlíky a to mnohem víc než my.To jim poroučí také zlý Brusel a zlá EU.To jistě ne.;-)Máme hezké přísloví,pod svícnem je největší tma a tak se muže stát,že třeba v Británii jsou Poláci a Češi považováni za největší xenofoby.S xenofoby je to jako s hlupáky,znáte snad nějakého hlupáka,kterýsi uvědomuje,že je hloupý....

3 21
možnosti
Foto

pro Vás by měl nadpis znít...do Vaši rodiny;-)

18 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS