Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Tohle by mělo jít okamžitě na titulku do výběru... lépe ale zařadit do zpráv a dát to nahoru. R^

1 0
možnosti
KB

Mno jo, ne nadarmo se říká, že nejsnáze se území získávají přes vaginy domácích žen. :-/

0 0
možnosti
JM

Máte s tím osobní zkušenosti?

0 3
možnosti
JA

islám byl, je a bude pevnou součástí evropské kultury....to byla obrna, neštovice a tyfus taky

6 0
možnosti
TT

Předkové nevěděli, jak se správně chránit před morem. Ale jak se chránit před muslimy, to jim celkem šlo. Až do konce 20. století.

1 0
možnosti
KA

K12a38r71e69l 88A22d39a38m

21. 7. 2015 18:50

Ta kolaborantka mi tímto dala plné právo užít proti ní článek 23 základních lidských práv, neboť neboť její činnost ohrožuje demokracii ve své podstatě. Zároveň není jiného prostředku jak ji dostat od koryta. :-P

5 0
možnosti
Foto

Schopnost obyvatel Čech, Moravy a Slezska "přizpůsobovat se" pokaždé tomu, kdo nám to nařídil, je docela pověstná. Začalo to Habsburky, pokračovalo Hitlerovým Německem, potom Rusáky a potom Evropskou unií. Např. podle jejího scénáře se v rozměrech menších neustále přizpůsobujeme (ačkoliv by to mělo být přesně opačně!) nepřizpůsobivé menšině. Takže, když nám to EU nařídí, přizpůsobíme se také islámu (a to především našemu premiérovi Sobotkovi, který ačkoliv si doma hraje na hrdinu, jak tam pokaždé v náš prospěch všechno pěkně vyřídil, v Bruselu se vyskytuje většinou v předklonu) !!

4 0
možnosti
TT

Nemáš recht. Habsburci měli s přizpůsobováním nás velký problém. Hitlerčíci s náma zacházeli "v rukavičkách" nikoliv kvůli našemu přizpůsobení, ale jen a pouze kvůli klíčovému průmyslu. A ze svýho života si dobře pamatuju, že nebyl přizpůsoben nikdo. Kdo nechtěl Lenina, hrál naprosto vědomě mimikry. Kde máš tu přizpůsobivost?

0 0
možnosti
HP

Sociální demokraté ve Švédsku a masová imigrace na videu, opatřeném českými titulky:

https://www.youtube.com/watch?v=Pp2-VGyxQJA

0 0
možnosti
ZV

Z55u11z11a63n55a 89V74a87s77s

21. 7. 2015 17:16

Tá pani má asi nejakú nebezpečnú chorobu. Postihuje logické myslenie a pud sebazáchovy. Nič zlé jej neželám, ale bude takto multikultúrne kecať aj potom, čo bude povinne nosiť burku a v jej okolí už nebude žiadna multikultúrne obohatená (neznásilnená) žena? Zase chýba blicí smajlík.

8 0
možnosti
JM

Hlavní příčinou konfliktů a utrpení současného světa je zahraniční politika USA, hlavně v době pana Bushe mladšího. Zbabělost a s ním spojený strach z muslimů se nám pravděpodobně vymstí. Ta nenávistná kampaň radikalizuje jak Čechy, tak muslimy. My je už dokopáme k tomu, abychom to dosavadní bezproblémové soužití nahradili konflikty i u nás.

0 2
možnosti
LR

Ano, v chládku jim to bude slušet.

1 0
možnosti
LB

Toto sa snad ani nedá uveriť. To už nie je len eurohujestvo, táto osoba je pokrvnou sestrou Satana, ktorý ju musel sem dosadiť. Z boľševikov som sa smial, akí su tupci, ale toto je rafinovaná zločinnosť. Von z tohto spolku diablov, zombíkov a upírov ! Takéto osoby sú úhlavní nepriatelia našich národov, všetko ostatné je hračka. Fyzicky eliminovať celé predstavenstvo EU do piateho kolena !!!!!!

2 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1694x
Člověk, muž, otec, přítel, občan, smrtelník s obdivem k Sokratovi.

Seznam rubrik