Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ON

O12t35t22o 24N84o30v77a48k

9. 6. 2015 18:35

To je v poradku, elity nedelaji pro lid zijici v EU, ale sleduji vysi cile.

USA se chysta uprchliky vyzbrojit a EU mezitim sebere zbrane vsem domorodcum, nebo jim je necha, proze ISIS bude mit automaty.

Muze se ale stat, ze Obama zitra zhebne, lidi kolem FEDu klepne pepka, ostatni se pokaleji v koute a mi si tady budem spokojene zit ... az dosmrti ... mozna ze se zbalim a emigruji do nejake civilizovane zeme, treba sever Thajska do dzungle, zacnu tam zbirat cervy a delat z nich mouku, nebo je smazit a budu stastny ... a jen se budu kukat, jak obcane EU jako ovce nic nedelaji.

Priznejme si, ze 70% populace jsou uplne blbi, IQ test naroda jsou VOLBY a podle vysledku vim, ze nama cenu nic podnikat, proze kdyby nas popravovali, oni by jeste hykali blahem, asi jako schvalovani eko dani, bodoveho systemu, ze "zatocili s osobou blizkou a neb otesali ustavu", ze se u nas muze zavirat za nazor a ze justice naudziva vazbu a police si vymysli dukazy a pouziva napr. pachovou magii, kterou nesmim vedecky overit, pritom mam snadnou metodiku, jak ji rozprasit na prach. [>-][>-][>-][>-]

0 0
možnosti

Toto mě už napadlo mnohokrát, že EU, ISIS a např. Saúdská Arábie spolupracují na poislámštění Evropy.

3 0
možnosti

... nebo že ISIS je výtvorem bohatých arabských států na to, aby šířily islám po světě.

1 0
možnosti
BP

Je mi z tehle rizene invaze migrantu na nic. Nemozny, co s timhle svetem delaji penize a moc😱👎

1 0
možnosti
Foto

Dočetl jsem se kolik se platí za cestu do Evropy. Je možné, aby ti chudáci dali dohromady tolik peněz? Aby to celé nefinancovala ISIS a těch džihádistů  nebylo více než odhadovaných 5 procent. Nedej bůh třeba 30procent.

3 0
možnosti
VP

Naprosto s Vámi souhlasím a velice se podivuji, že Vás nechali publikovat tento "článek" na tomto médiu R^8-o

3 0
možnosti

Spratek Novotný by nás sice za ta slova utopil, ale já narozdíl od něj obyvatele těch zemí znám a skutečně není dobré si je ve velkém vozit do Evropy. Nesčetněkrát jsem je viděl už i jako běžence. 

Asi jsem vděčný polistopadovým politikům, kteří Česko rozkradli a to díky tomu není pro uprchlíky zajímavé. 

Přeju Británii, aby se jich tam dostalo tolik, kolik jejich lodě "zachrání"...;-)

Karma! R^

6 0
možnosti
Foto

Možná to je taktika, vylákat bojovníky ISIS do EU a tady je zlikvidovat, aby se za nimi nemuseli třepat někam daleko....

2 2
možnosti
PM

Jasně. A jako návnadu použít vlastní občany. Geniální.;-D

2 0
možnosti
PV

Samozřejmě máte pravdu, ale proces už je bohužel nevratný. Evropa svou velmi pofidérní demokratúrou naprosto zdegenerovala a není schopna se bránit. Navíc si vymyslela falešného nepřítele - Rusko - místo aby svoje síly spojili. A pokrytecké Spojené státy, co bijí své černochy, se za bukem smějí, jak to vychytrale vymyslely.

10 2
možnosti
VT

Jako vždy - válka bude mimo uzemi USA. Čičmundi vs. EU..... a pak nastoupí hrdinové z Top Gun.

7 0
možnosti
JP

J18a82n 42P95a29l54l30a17s

8. 6. 2015 22:50

Dobrý večer, souhlas, karma.

Jen si dovolím doplnit něco, nad čím mi zůstává rozum stát. Píšete: „EU nejenže selhává v zabránění nelegálním migrantům ve vstupu na své území…“ Jenže italské lodě (a nyní už i jedna britská HMS) ty lidi do Evropy vozí!

13 0
možnosti
PK

Vod Britů je to pěknej podraz. Sami mají vyjímu tak nám to sem vozí ať se tady tak nenudíme. Jo a prej už se zapojili i německý lodě. A mnoho dalších.

Někdo před nedávnem navrhoval potápět lodě pašerákům. V současné době by bylo mnohem účinnější potápět evropské "záchranné" lodě.

17 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1694x
Člověk, muž, otec, přítel, občan, smrtelník s obdivem k Sokratovi.

Seznam rubrik