EU fondy: největší zdroj korupce v Česku, aneb proč nás Sobotka v Bruselu znovu zradí

20. 09. 2015 13:26:18
Ve věci pro svobodný český národ na generace nejzávažnější, tj. hromadné muslimské migraci, vláda podléhá korupčnímu vlivu EU fondů. Dochází k tomu opakovaně. Řešením jsou nové volby.

Demokracie je naší základní národní hodnotou. Je založena na myšlence, že ten, kdo vládne, si nebude vědomě škodit. Proto je to lid, národ, občané, kdo rozhoduje o tom, jak budou věci veřejné spravovány. K rozhodování dochází ideálně přímo (referendem) nebo, z praktických důvodů, nepřímo (pomocí volených zástupců). Základní povinností volených zástupců je činit taková rozhodnutí, která vůli lidu naplňují. Volení zástupci nejsou vládci, ale spíše správci. Při svém rozhodování se tedy nemohou řídit svými vlastními zájmy, pokud ty jsou odlišné od vůle lidu.

Politická korupce je považována za největší nebezpečí demokracie. Důvodem je, že politická korupce představuje narušení správného fungování správy věcí veřejných pomocí uplácení. V praxi to především znamená, že volení zástupci namísto aby ve svém rozhodování naplňovali vůli toho, kým byli zvoleni, naplňují vůli toho, kým byli uplaceni. Toto jednání probíhá skrytě tak, aby se o něm, pokud možno, veřejnost nedozvěděla. Jde tedy o zvláštní případ podvodu. Politická korupce zásadním způsobem zabraňuje tomu, aby demokracie fungovala.

Naše současná vláda byla zvolena s mandátem zabránit politické korupci. Po skandálech, které donutily tehdejší vládu skončit, bylo současnými vládnoucími stranami slibováno, že s politickou korupcí ve všech směrech zatočí. Voliči byli ujišťováni, že tentokrát se vláda bude řídit jejich vůlí a ne zájmy někoho třetího. K tomu však v případě nově nastalého problému hromadné muslimské migrace nedochází. Vláda se namísto vůlí občanů řídí zájmy Německem ovládané EU.

Zájmy českého lidu a EU jsou v případě hromadné muslimské migrace protikladné a neslučitelné. Pro nás znamená tato migrace zásadní ohrožení našich národních hodnot a dosavadního způsobu života. Pro EU není hlavní starostí jak hromadnou muslimskou migraci zastavit, ale jak migranty rozmísit do všech zemí EU pokud možno rovnoměrně. Muslimové tak mají být z vůle EU rozmísťováni i do zemí, kam vůbec nechtějí a kde je vůči nim výrazný odpor domácího obyvatelstva. Proč? Hromadné usazování muslimů po Evropě má napomoci hlavnímu zájmu EU: faktické likvidaci národních států.

Odpor vůči muslimské imigraci je největší v zemích, v kterých je největší národní uvědomění a jednotnost (tj. V4). Tento odpor chce EU zlomit. Předseda Evropského parlamentu M. Schulz prohlásil, že ultranacionalismus (tzn. aktivní vlastenectví) musí být poražen prakticky jakýmikoliv prostředky ve prospěch soustředění moci do Bruselu (1).

Jedním z nástrojů, kterými se snaží EU ovlivňovat chování národních vlád, jsou strukturální a kohezní fondy EU. Díky Lisabonské smlouvě a většinovému (namísto jednohlasnému) rozhodování mají Německo s Francií dostatečnou sílu na to, aby upravily pravidla pro rozdělování těchto financí (2). Tyto fondy jsou pak nástrojem politické korupce národních vlád. Na rozdělování těchto peněz jsou v každém státě navázány různé zájmové skupiny. Že tyto skupiny jsou ve větší či menší míře napojeny na vládní politiky a strany lze s velkou mírou pravděpodobnosti předpokládat. Takto se pomocí fondů vytváří obrovské korupční prostředí, kdy zájmy EU a různých zájmových skupin dostávají přednost před zájmy běžných občanů.

Korupčním působením EU fondů lze vysvětlit chování naší vlády ve věci muslimské imigrace a kvót, které se pro našince může zdát nepochopitelné. I když naše vláda musí z různých zdrojů bezpečně vědět, že drtivá většina občanů je proti přijímání migrantů z muslimských zemí, a jaká rizika jsou s ní spojena, přesto vláda vychází požadavkům EU vstříc. S vědomím, že jsou to voliči, kdo rozhodne v příštích volbách o tom, zda politici budou znovu ve svých funkcích, se vládní politici snaží na oko vystupovat proti diktátu EU. Ve skutečnosti je však zřejmé, že toto odmítání je jen předstírané. Kvóty budou odmítnuty, migranti však budou přijati. A pro jistotu ještě ve větším počtu, než EU požaduje. A protože pro zájmy EU musí být přijímáni muslimové (křesťané totiž národní jednotu nenaruší, protože ve druhé či třetí generaci jsou z nich běžní Češi), naše vláda, na rozdíl od např. Polska či Slovenska, otázku náboženství tzv. „neřeší“(tzn. umožní hromadné přistěhování muslimů do ČR). A tak to bude znovu a znovu a znovu, kdykoliv budou ve hře peníze z fondů EU. Proto je také marné žádat tyto vládní politiky o referendum v otázce setrvání v EU nebo muslimské migrace.

Reálným řešením jsou volby, kdy by mělo dojít k výměně vládnoucích stran. Je však třeba, aby se do vlády dostaly strany, které budou chtít zavést funkční obecné referendum, nebo alespoň budou mít v programu referendum v oblasti muslimské imigrace a setrvání v EU. To znamená, že musí jít o strany skutečně demokratické (a ne multikulturalistické), protože umožní lidu rozhodovat v zásadních věcech. Neměli bychom se nechat zmást tím, že multikulturně socialistická propaganda může nazývat tyto strany různými názvy. Například xenofobními, extremistickými, ultrapravicovými, ultranacionalistickými, atp. Jsou to jen nálepky, které nás mají zmást, zastrašit a odradit – udělat z nás ovce. Pro názornost, všimněme si, s jakými termíny spojují multikulturalisté např. maďarského premiéra V. Orbána: diktátorství, pravicový nacionalismus, populismus, pravicový extrémismus, rasismus, xenofobie, islamofobie, nesnášenlivost, bezohlednost, putinovský styl vlády, atp.). Jak by na tom dnes asi byli Maďaři (a vlastně i celá Evropa), kdyby dali na tyto multikulturalistické nálepky?

Odkazy

1. https://www.youtube.com/watch?v=tlYLmPegVDE
2. http://www.reformy.cz/zpravy/mach-jak-se-vyhnout-hrozbe-ekonomicke-vlady-eu/

Autor: Jiří Novák | neděle 20.9.2015 13:26 | karma článku: 34.55 | přečteno: 1004x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 29.69 | Přečteno: 579 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 52 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.66 | Přečteno: 302 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.79 | Přečteno: 527 | Diskuse
Počet článků 14 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1694

Člověk, muž, otec, přítel, občan, smrtelník s obdivem k Sokratovi.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...