Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Půjde Andrej Babiš příkladem a zaměstná v Agrofertu stovky migrantů z Afriky?

(Multi)kulturně zaostalí Češi musí pochopit, že islám je zcela neškodný a muslimové budou v Čechách přátelští. Půjde Andrej Babiš příkladem a promění Agrofert v multikulturní středisko? Vláda se jistě připojí.

Češi se možná diví, že v době, kdy by měl Andrej Babiš ze všech sil bojovat proti pronikání islámu do ČR a tak chránit zájmy českého národa, tento věnuje svou energii dohadování se se svým předchůdcem M. Kalouskem, a bojuje za prosazení těsné, téměř policejní kontroly státu nad živnostníky a možnými konkurenty Agrofertu. Andrej Babiš rovněž vyzývá k boji proti české xenofobii (1). Kdo sleduje jeho média, ví o čem je řeč. Jako člen vlády je spolutvůrcem plánu dobrovolného dovozu 1500 migrantů z muslimských zemí. V rámci tohoto plánu vláda spouští program s názvem „Nebojte se svého nového souseda Hassana, hlavu vám neuřízne“ (2). Jeho výslovným cílem je rozbít českou xenofobií hromadným dovozem muslimů do ČR. Vládní zmocněnec Tomáš Prouza k tomu v rozhorovu pro HN doslova uvedl:"Chápu, že se dneska lidé bojí. Když totiž slyší slovo muslim, jediné, co znají z médií, je řezání hlav a popravy. My potřebujeme rozbít tuhle masovou představu."(2) (Zvídavému čtenáři lze doporučit k přečtení celý rozhovor s T. Prouzou, který obsahuje více pozoruhodných prohlášení - viz. odkaz č.2 níže).

Snahou je Čechům ukázat, jak jsou hloupí a zaostalí, když si myslí, že muslimové a islám do Čech nepatří a že by muslimové svými zvyky a netradičním pohledem na život nemohli v nás vyvolat pocit radosti a uspokojení z kulturního obohacení. Podobně ostatně postupoval i labouristický premiér Tony Blair ve Velké Británii, když chtěl opozici ukázat, že dovozem muslimů z Bangladéše, Pákistánu, Nigérie a Somálska dojde k multikulturnímu obohacení zkostnatělé britské kultury (3). To se povedlo v tom smyslu, že britská kultura se v průběhu několika let natrvalo změnila. Názor multikulturně zaostalých našinců, že trvalo stovky let, než jsme vytvořili kulturu, kde se pro své názorové rozdíly nepodřezáváme, a že je velmi neprozřetelné se snažit do ní uměle zasadit nový prvek – islám, se v rámci multikulturalismu považuje za zpátečnický, a extremisticko-xenofobní.  Malou ochutnávku, jak toto soužití může vypadat, mohli obecně pomaleji chápající Češi vidět v Bělé pod Bezdězem v posledních dnech.

Protože program „Nebojte se svého nového souseda Hassana, hlavu vám neuřízne“ lze chápat jako pilotní projekt v rámci islamizace a multikulturalizace české kultury, bylo by vhodné, aby ti kteří pro nás toto obohacení vymysleli, šli příkladem. Proto by si první stovky Hassanů měli vzít členové vlády k sobě domů, nebo alespoň za sousedy, či je zaměstnat ve svých firmách. Tak by mohli nám, kulturně zaostalým a xenofobním Čechům ukázat, že to jde. Tím by nám mohli členové všech vládních stran dokázat, že nejsou jen politici, ale že makají.  

Kolik z muslimských migrantů, které vláda hodlá do ČR přivézt v rámci programu „Nebojte se svého nového souseda Hassana, hlavu vám neuřízne“ hodlá Andrej Babiš, první místopředseda vlády, zaměstnat ve svém Agrofertu? Možná by afričtí Hassanové mohli pro začátek vzít za vděk hlavami českého dobytka. Zajisté, několik stovek šikovných muslimských řezníků by mohlo odvést hodně dobré práce. Jak vidno z různých propagačních videí, které kolují po internetu, zručnost těmto lidem nechybí. Léta praxe a zkušenosti předávané z generace na generaci u nás prostě chybí.

Česko by se mohlo stát rychle evropskou velmocí v rituálním podřezáváním zvířat po muslimském způsobu – halal porážkách. Za poplatky odváděné muslimské organizaci za každé prořízlé dobytčí hrdlo se mohou stavět u nás nové mešity, financovat propagace islámské kultury u nás, a v neposlední řádě také dbát o uspokojení duchovních potřeb nových řezníků, které do muslimko-řeznického ráje, kterým se ČR brzy stane, přijedou či zde jako nová generace vyrostou.  

Významnou roli při úspěchu tohoto programu by mohla plnit i expertní skupina KDU-ČSL ve složení Bělohrádek – Jurečka, kteří přišli s myšlenkou, že rituální podřezávaní dobytčat tyto vůbec nebolí (4,5). Naivním Čechům by se při sledováním různých videí s touto porážkou, mohlo zdát, že zvířata nebyla o této myšlence dostatečně poučena. Zdá se, že Češi opět nalétli. Jde prý o amatérské porážky. Možná nám tato dvojice ukáže autorizovaná videa s bezbolestným podřezávání, kdy zvířátka odhodlaně a s radostí přistupují k profesionálnímu muslimskému řezníkovi Hassanovi, aby na nich provedl své dílo. To by programu „Tvůj soused Hassan ti hlavu neuřízne“ mohlo velmi pomoci. Češi by se zbavili jednoho ze svých předsudků ohledně muslimských praktik.
 
V rámci pilotního projektu se jistě rádi o několik Hassanů postarají i zbylí členové vlády, kteří o dovozu prvních 1500 migrantů z muslimských zemí rozhodli. Bylo by kolegiální, kdyby nezapomněli alespoň několik Hassanů přidělit paní Šabatové a členům strany TOP 09, kteří islámskou migraci podporují (6, 7). Myslím, že za tento projekt bychom mohli těmto lidem my, prostí Češi, poděkovat při příštích volbách.

Odkazy:

1. http://www.anobudelip.cz/cs/o-nas/aktuality/z-medii/andrej-babis-migracni-krize-vyzaduje-duraznou-mezinarodni-akci-22377.shtml
2. http://archiv.ihned.cz/c1-64352500-muslimsky-soused-vam-hlavu-neurizne-hlasa-vladni-kampan-pokusi-se-zlomit-xenofobni-odpor
3. http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/law-and-order/6418456/Labour-wanted-mass-immigration-to-make-UK-more-multicultural-says-former-adviser.html
4. http://www.ivcrn.cz/o-tom-opravdu-neco-vim-pravil-o-halal-ritualnich-porazkach-pavel-belobradek-mistopredseda-vlady-cr-pro-vedu-vyzkum-a-inovace-predseda-kdu-csl-poslanec-pcr/
5. http://echo24.cz/a/wmgc2/jurecka-haji-halal-porazku-aktiviste-mu-poslali-drsny-vzkaz
6. http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/politika/zeman-o-uprchlicich-mnozi-by-u-nas-nebyli-ve-stastne-situaci_348619.html#.Vby7Xvmqqko
7. http://www.top09.cz/co-delame/medialni-vystupy/schwarzenberg-migracni-krize-pripomina-dalsi-stehovani-narodu-18649.html

Autor: Jiří Novák | sobota 1.8.2015 17:26 | karma článku: 29,19 | přečteno: 1014x
  • Další články autora

Jiří Novák

EU fondy: největší zdroj korupce v Česku, aneb proč nás Sobotka v Bruselu znovu zradí

Ve věci pro svobodný český národ na generace nejzávažnější, tj. hromadné muslimské migraci, vláda podléhá korupčnímu vlivu EU fondů. Dochází k tomu opakovaně. Řešením jsou nové volby.

20.9.2015 v 13:26 | Karma: 34,60 | Přečteno: 1005x | Diskuse| Ostatní

Jiří Novák

Slovenské ne muslimské imigraci, aneb jak může malý národ být světový

Slovensko odmítlo přijímat muslimské imigranty. Navzdory tlaku EU a multikulturalistickému Západu. Malá země je vzorem pro národy, které si chtějí uchovat původní hodnoty západní civilizace: svobodu a bezpečí.

23.8.2015 v 9:07 | Karma: 41,01 | Přečteno: 1938x | Diskuse| Ostatní

Jiří Novák

Ještě několik slov k Andreji Babišovi

Tímto reaguji na některé dotazy k svému poslednímu blogu. Proč prý kritizuju Andreje Babiše, když se vyslovuje k muslimské imigraci kriticky.

7.8.2015 v 6:51 | Karma: 26,01 | Přečteno: 833x | Diskuse| Ostatní

Jiří Novák

“Muslim do každé vesnice“ – vládní program v boji proti české xenofobii

Vláda usoudila, že národ trpí xenofobií: tzn. odporem k muslimské imigraci, kterou prosazuje EU. Proto se rozhodla proti české xenofobii aktivně bojovat.

28.7.2015 v 7:03 | Karma: 39,57 | Přečteno: 2784x | Diskuse| Ostatní

Jiří Novák

Ochrání nás EU před islámem? Čelní představitelka EU tvrdí, že EU musí chránit islám před námi.

Pokud jste si mysleli, že EU nás ochrání před islámem, pak čelní EU politička říká opak: EU bude islám hájit před námi. V EU má být islám silou, která prosazuje svoje instituce do života nás všech. Co vy na to?

21.7.2015 v 15:00 | Karma: 40,86 | Přečteno: 2721x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Poslední mrazivá noc. Od pátku se bude oteplovat, v neděli se vrátí letní teploty

25. dubna 2024  6:32

Ve čtvrtek budou ještě teploty podprůměrné a na horách může sněžit. V pátek ráno dokonce hrozí na...

Rusko vyrábí víc zbraní, než potřebuje na Ukrajině, varoval německý ministr

25. dubna 2024  6:13

Rusko podle odhadů německého ministra obrany Borise Pistoriuse už vyrábí více zbraní a munice než...

Nejednáme. Na obzoru je stávka soudních pracovníků, požadují vyšší platy

25. dubna 2024

Premium Odvádějí vysoce odbornou práci, musejí skládat speciální zkoušky, někdy sami vypracovávají drobná...

ANALÝZA: Pokroková nenávist k Židům. Jak se z univerzit v USA staly filiálky Hamásu

25. dubna 2024

Premium Na elitních amerických univerzitách vyhánějí Židy takovým stylem, že to tam vypadá jako v Německu...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1694x
Člověk, muž, otec, přítel, občan, smrtelník s obdivem k Sokratovi.

Seznam rubrik